Unika och exklusiva affischer

Utforska Dandelion Art Club´s unika och exklusiva affischer. Vi letar ständigt efter up and coming fotografer som vill sprida sina affischer till konst- och inredningsintresserade.

unika och exklusiva affischer


Spana in våra unika och exklusiva affischer och storyn bakom varje konstverk. Hos oss på Dandelion Art Club vill vi ge extra tyngd till våra affischer, posters och fotokonst genom att fotografen själv berättar historien bakom varje konstverk. 


Här hittar du våra affischer!

Affischer i begränsad upplaga


Affischer i begränsad upplaga 


Vi har idag ett begränsat och limiterat utbud av våra affischer. Alla affischer säljs nämligen i en begränsad upplaga och är självklart numrerade. Detta gör att vi sticker ut en del till skillnad från massproducerade affischer i begränsad upplaga. Vi vill erbjuda en exklusivitet genom att begränsa upplagan. Detta gör att du sticker ut i mängden med din unika och exklusiva affisch. Och vem vet kanske blir våra fotografer riktigt kända och då har du gjort en bra affär.

Affischer från up and coming fotografer


Affischer som ger dig det där lilla extra

Förhoppningsvis kommer något av våra motiv falla dig i smaken. Om inte vill vi erbjuda dig att signa upp på vårt nyhetsbrev där vi någon gång då och då kommer berätta om vi tagit in en ny fotograf eller om vi fått in någon ny intressant affisch. 

Vi letar ständigt efter nya fotografer som vill sprida sina affischer. Men vi är kräsna då vi vill att affischerna skall ha en riktigt hög konstnärlig nivå.

Affischer som ger dig det där lilla extra


Unika affischer, posters och fotokonst

Genom att mixa unika affischer, posters och fotokonst kommer du kunna skapa en härlig känsla i ditt hem. Du kan antingen köpa en snygg ram till din affisch eller så kan du sätta den direkt på väggen. Du kan hänga din affisch eller så kan du ställa den på en tavellist, det är helt upp till dig. I och med att våra affischer trycks på mycket fint fotopapper och på de bästa skrivarna på marknaden få du otroligt bra kvalité men detta kommer också ansvar. Därför rekommenderar vi dig såklart att köpa en riktigt bra ram med UV-glas så att du skyddar din affisch från att blekas i solen.

Unika affischer, posters och fotokonst

 


Affischer av olika kvalité och prisklass

Kanske ska du köpa din absolut första affisch till ditt nya hem söker därför ett konstverk som du kan vara stolt över och som du kan ta med dig hela livet. Då har du troligtvis kommit rätt. Och om du inte skulle hitta det du söker här hos oss så finns det massor av fina affischer, posters och fotokonst på andra hemsidor. Tex så kan du köpa affischer och fotokonst direkt på Fotografiska museets hemsida. Där har de samlat de största fotograferna i hela världen och sprider deras fotokonst till ett överkomligt pris.

Affischer av olika kvalité och prisklass

Affischer till tavelväggen

Om du skall börja bygga på din egna tavelvägg med hjälpa av affischer, posters och fotokonst kan det vara en bra ide att varva med lite fina konstverk och lite billigare affischer och posters.


Affischer från up and coming fotografer 

En affisch behöver inte bara vara ett trendigt eller snyggt motiv som du gillar utan det kan även vara ett konstverk som är skapat av en fotograf och som vill berätta en historia eller förmedla ett budskap. Därför kan det vara extra roligt att läsa på om konstnären eller fotografen som skapat affischen och även ta reda på vad de vill förmedla med affischen. På detta sätt skapas en djupare mening kring affischen. Något som kan vara kul och inspirerande att ta med sig och även att kunna berätta för gäster som betraktar dina affischer, posters och fotokonst.Affischer från up and coming fotografer

 

Affischer som en del av din konstresa

Vi hoppas att våra affischer kommer leva länge och att du kommer berätta historien om konstverket vidare till de som du möter i framtiden och som är intresserade. Kanske kan vi på Dandelion Art Club få vara med dig på din egen resa genom den vackra konsten som du kommer smycka dina väggar med.

Spana in våra affischer här!