Exklusiva posters

Aldrig har det varit mer inne att fylla sina väggar med posters. Idag finns det massor av snygga posters ute på nätet att välja mellan vilket är kul och bra. Priserna för posters varierar från några hundralappar och uppåt. Du kan med andra ord hitta en poster som du gillar utan problem. Däremot är det få av dessa företag som erbjuder exklusiva posters som är av hög kvalité och i begränsad upplaga.

Klicka här om du vill spana in våra exklusiva posters!

Exklusiva posters online

Att tänka på när du inreder ditt hem med exklusiva posters

När du inreder ditt hem med posters och annan fotokonst kanske du vill vara lite ensam med konsten du sätter upp. Det är kanske inte så jätteroligt om den poster som du köpt också sitter i flera andra hem. 

Exklusiva posters på en vägg

 


En exklusiv poster är i vår värld ett konstverk som ger dig och åskådaren det där lilla extra. Först och främst ser vi att en exklusiv poster trycks i en begränsad upplaga. På detta sätt kan din poster på sikt bli eftertraktad på marknaden om det skulle vara att fotografen blir känd. För det andra anser vi att en exklusiv poster är av mycket hög kvalité. Därför trycker vi våra exklusiva posters på riktigt fint fotopapper. På detta vis gör vi att konstverket har en möjlighet att leva längre. 

Exklusiva posters av hög kvalité


För det tredje så ger vi din poster en mening genom att skicka med en separat skylt där fotografen med egna ord berättar om postern. Denna skylt kan du antingen välja att hänga upp bredvid din poster eller sätta på ramens baksida. Tänk dig själv att du får besök och dina gäster går runt och spanar på dina posters och dina tavlor. Sedan ser de en poster med en skylt bredvid som beskriver konstverket. Detta kommer troligtvis ge betraktaren ett stort mervärde när de tittar på postern. Det blir nästan som att gå på fotografiska museet i Stockholm. Denna lilla detalj kommer säkerligen öppna upp för lite intressanta samtal om postern och fotografen.


Exklusiva posters som berättar en historia

För det fjärde så är vår exklusiva posters från noga utvalda up and coming fotografer. Fotografer som vi ser en stor potential i och som är på en spännande väg framåt. Därför väljer vi att alltid begränsa upplagan och numrera dem. Ponera att våra fotografer en dag skulle bli kända...då har du gjort en fin affär när du köp en numrerad poster i begränsad upplaga. 

Exklusiv poster i en svart ram


Hitta den bästa exklusiva postern för dig!


Det finns som sagt massor av exklusiva posters att välja mellan på nätet. Hos oss på Dandelion Art Club har vi ett spännande sortiment som du gärna får spana in här! 

Sedan finns det andra hemsidor som erbjuder massor av fin exklusiva posters som du kan spana in här:
Bukowskis Auktion för fotokonst:

Stockholms Auktionsverk för fotografi

Vi hoppas att du kommer hitta den absolut bästa exklusiva postern för dig och som kommer passa i ditt hem. Förhoppningsvis kan vi på Dandelion Art Club vara med och hjälpa dig på något sätt. Kanske finns det du söker hos oss eller så finner du det du söker hos någon av våra branschkollegor. 


Lycka till med att hitta en exklusiv poster!


Du får gärna klicka här om du vill spana in våra exklusiva posters här.