Att tänka på när jag inreder hemmet med fotokonst

Det blir allt populärare att inreda sitt hem med fotokonst. Här delar vi med oss av några goda råd när det gäller att inreda sitt hem med vackra tavlor. Det handlar i hög grad om att ha en bra plan i förväg, att våga ta ut svängarna och att ha lite basala kunskaper med sig innan man sätter igång. Så häng med om du vill lära dig mer om hur du inreder ditt hem med fotokonst på ett stilfullt och fint sätt.

Här hittar du vår fotokonst!

Det finns ett antal saker som är bra att tänka på när du ska hänga upp fina tavlor i ditt hem, oavsett om det handlar om fotokonst eller annan konst. Det finns även en del saker du bör undvika. Här tipsar vi om både och!

att tänka på när jag inreder mitt hem med fotokonst

 

Några saker att undvika när du inreder med fina tavlor

Häng inte tavlorna för högt. Det här är ett vanligt misstag bland de som är nybörjare när det gäller konst och att inreda sitt hem med konst. Tavlorna ska sitta i ögonhöjd - inte högre. Sätt hellre tavlan lite för lågt än lite för högt - om du nu tvunget ska göra något fel.


Häng inte alla tavlor med samma storlek på samma vägg. Undvik att hänga alla tavlor med samma storlek på en och samma vägg. Det är bättre att variera storleken på en och samma vägg.

Bra att tänka på när du inreder med fotokonst

 


Några goda råd att ta med sig när du inreder med fotokonst

Inred alla rum med tavlor. Somliga nöjer sig med att hänga upp tavlor i sovrummet eller vardagsrummet. Gör inte så! Häng upp tavlor i alla rum i hemmet - då får du till en vacker och fin effekt och skapar en helhet i hemmet. Det gäller såväl toaletten som förrådet. Inget rum är för “dåligt” eller “ofint” för att inte förtjäna en vacker tavla.


Ta hjälp av en vän. Var inte själv när du ska hänga upp tavlor. Särskilt inte om det handlar om en större, tyngre tavla. Då är det bättre att ta hjälp av en vän eller en familjemedlem. Annars finns det risk att du tappar tavlan och att den går sönder. Det är det verkligen inte värt. Dina tavlor är en investering som du ska vara rädd om. Det gäller oavsett om fotokonsten kostade mycket eller lite.


Luta en del konst mot väggen. Alla tavlor behöver faktiskt inte hängas upp. Att luta en tavla mot väggen kan se väldigt stilfullt och elegant ut. Det kan du göra på en hylla på väggen eller direkt på golvet. Oavsett vilket skapar det en härlig, avslappnad effekt.

Här hittar du fina tavlor och fotokonst för att inreda ditt hem

 


Med hjälp av våra tips kommer det förmodligen att gå lite lättare att inreda med fotokonst och tavlor i ditt hem. Oavsett om du är nybörjare eller har en del tavlor hemma redan så hoppas vi att du har nytta av det du har läst. Lycka till med att inreda ditt hem med fotokonst!

Klicka här om du vill kolla på vår fotokonst!