Konst till hemmet

Vem vill inte ha fint i sitt hem speciellt i tider som dessa. Att köpa konst till sitt hem hjälper till att lyfta känslan och atmosfären som du kanske försöker uppnå. Att hitta konst till hemmet som sticker ut och som berättar en historia för den som betraktar konstverket skulle ju kunna vara en väg att gå. 


Spana in vår konst och fotokonst här!

unik konst till hemmet


Unik konst till hemmet som berättar en historia 


Här på Dandelion Art Club erbjuder vi dig konst till ditt hem i form utav unik fotokonst som berättar en historia. Denna historia berättas av fotografen på en tillhörande skylt som du kan sätta upp bredvid ditt konstverk på väggen. Detta göra att konstverket på din vägg där hemma ger ett mycket större värde till betraktaren.

Unik konst till hemmet som berättar en historia

Exklusiv konst till hemmet i begränsad upplaga


För att du verkligen skall känna dig ensam om ditt konstverk erbjuder vi alltid vår fotokonst i begränsad upplaga. Vi numrerar din fotokonst och den trycks alltid på fotopapper av högkvalité. Allt detta för att din konst skall få en exklusiv känsla och för att den skall kunna följa dig länge på livets resa.

Exklusiv konst till hemmet i begränsad upplaga


Hitta rätt konst till hemmet


Det kan vara utmanande att hitta rätt konstverk till dina väggar där hemma. Men som tur är finns det massor av webbshoppar som är fyllda med spännande konst vilket gör att du kan sitta i en bekväm soffa eller fotölj och bara surfa runt tills att du hittar det perfekta konstverket för dig. Sedan är det bara att köpa och vänta på att du får varan skickad hem till dig. 


Hitta rätt konst till hemmet


Det som gör att vi på Dandelion Art lub sticker ut är för att vi jobbar med up and coming fotografer som erbjuder sina unika och fantastiska fotokonst till omvärlden. Dessa fotografer lever konstfoto och önskar att så många som möjligt som är intresserad skall få ta del av det. Men för att göra konsten mer exklusiv säljer vi den i begränsad upplaga, med högkavlité och med en tillhörande skylt med en historia om konstverket. På detta sätt görs konsten mer attraktiv för både ägaren och för den som betraktar konsten i ditt hem.


Konst till hemmet som passar in


Kanske kan vi på Dandelion Art Club hjälpa dig att hitta ett konstverk som passar in i ditt hem och om vi inte skulle lyckas möta det du söker så hoppas vi att du kan finna det hos någon av våra branschkollegor. Det viktiga är att du hittar konst till ditt hem som du verkligen gillar och som kan följa med dig resten av livet. Kanske kan någon släkting i framtiden kunna få ärva din fina konst och sätta upp det i sitt hem. Då är det alltid extra häftigt om en tillhörande skylt med en historia om konstverket följer med samt att konsten är numrerad och signerad. 

Konst till hemmet som passar in

Vem vet. Kanske kommer våra up and coming fotografer bli kända i framtiden och då är det alltid kul att ha något av de tidigare konstverken att hänga upp i ditt hem. 


Om du är intresserad får du gärna hoppa in och spana på vår konst genom att klicka här!