Konst till kontoret

Här hittar du konst till kontoret, jag eller i alla fall om du gillar fotokonst. Idag erbjuder vi på Dandelion Art Club unik konst som berättar en historia. Vi erbjuder ditt kontor exklusive och limiterad konst som kommer förgylla era väggar.

Spana in vår konst här!

Tillskillnad mot massproducerad konst erbjuder vi era limiterad fotokonst från up and coming fotografer. Till varje konstverk får ni en separat skylt som ni kan sätta upp bredvid konstverket. Se bild nedan.

Konst till kontoret som berättar en historia

På denna skylt berättar fotografen om konstverket och tankarna bakom det. Detta gör att konstverket får extra liv och ett större värde till betraktaren. 

 

Att välja konst till kontoret


Det är ingen lätt sak att välja konst till kontoret speciellt inte om konsten skall följa ett specifikt tema, en inredningsstil eller företagets värderingar. Här gäller det att nog välja ut vad ni vill fylla era väggar med. Kanske hittar du något som ni gillar men sedan visar det sig att detta konstverk hänger på många kontor i och med att konstverket finns i obegränsad upplaga. Lägg därför tid på att hitta något som är unikt och som sticker ut och som ger det där lilla extra till arbetskollegor och till besökare. 

 Att välja konst till kontoret

 

Att bryta isen med unik konst till kontoret


Genom att ha unik och intressant konst på väggarna kan det bli lättare att bryta isen när ni får gäster till kontoret. Det kan vara ett kul samtalsämne innan ni beger er in i mötet. Om konsten ni har hängande på väggarna även har en tillhörande skylt som berättar historien bakom konstverket blir det ännu lättare att börja prata kring det. Även värt att tänka på är att unik och exklusiv konst inte behöver kosta en förmögenhet- 

köp konst till kontoret

Konst till kontoret som sticker ut


Det finns massor av hemsidor som säljer konst i obegränsad upplaga vilket är kanonbra för de som vill fylla ut sina väggar med billig konst. Detta kan även vara ett utmärkt sätt för att komplettera annan lite finare konst med. Däremot när man skall fylla sitt kontor med konst kan det vara roligt att hitta konst som sticker ut och som är lite mer unik. Leta därför efter konst som skapar extra mycket känslor och som får en att tänka till. Konst till kontoret som berör adderar det där lilla extra till upplevelsen. 

Konst till kontoret som sticker utExklusiv konst till kontoret


När du köper konst till kontoret hos oss på Dandelion Art Club får du alltid absolut högsta kvalité. All vår konst trycks på mycket fint fotopapper och på de bästa skrivarna på marknaden. Detta för att konstverket skall kunna leva länge. Vi trycker även upp varje konstverk i en begränsad upplaga. All vår fotokonst kommer även från noga utvalda up and coming fotografer som vi ser en ljus framtid i. Värt att veta är att vi alltid delar på vinsten med våra fotografer.

Exklusiv konst till kontoret
Sammanfattning av konst till kontoret

Hitta konst till ert kontor som passar ert tema, er inredning och era värderingar. Vårt tips är även att hitta konst som sticker ut och som kan bli ett intressant och kul samtalsämne mellan kollegor och med kunder. Hitta gärna konst som berättar en historia och som kan leva länge. Se detta som en investering för alla inblandande. När ni även hittat ett konstverk som passar rekommenderar vi er att skaffa en riktigt bra ram med UV-glas så att ni skyddar konsten och speciellt om det är fotokonst.

Lycka till med att hitta en bästa konsten till just ert kontor! 

Spana in vår fotokonst här!