Limiterad fotokonst

Limiterad fotokonst är fotokonst som endast finns i ett begränsat antal exemplar. Limiterad fotokonst är oftast signerad och numrerad - på det sättet är det enkelt att se att verket är äkta och hur många exemplar det finns av det aktuella konstverket. Är du intresserad av att köpa limiterad fotokonst? Då ska du läsa vidare - här tipsar vi om vad du bör tänka på innan du handlar limiterad fotokonst på webben.

Här hittar du vår limiterade fotokonst online!

Köp limiterad fotokonst online

Det finns många fördelar med att handla limiterad fotokonst online. Du slipper köa och trängas bland folk på gallerier och auktioner eller hos konsthandlare eller andra butiker. Istället kan du sitta hemma i lugn och ro i soffan om kvällarna och välja och vraka i det stora utbudet. Det finns nämligen massor av olika motiv, storlekar, stilar och varianter att välja mellan.

Limiterad fotokonst online

Fördelar med att köpa limiterad fotokonst

Det finns många fördelar med att köpa just limiterad fotokonst. Ofta blir den värd mer pengar på sikt - särskilt om konstnärskapet står sig starkt, utvecklas och blir alltmer populärt. Då kan du till och med tjäna en hacka på din investering. Så kom ihåg att se din konst som en värdehandling som du är noggrann och omsorgsfull med. Behandla din konst på ett försiktigt sätt så att den inte skadas när du fraktar den eller hänger upp den på väggen i ditt hem.


Ta gärna hjälp av en vän eller bekant när du ska hänga upp tavlan - särskilt om det handlar om en större tavla. Det underlättar mycket att vara två - inte minst om tavlan ska hänga högt upp och ni behöver använda en stege.

När du köper limiterad fotokonst hos oss på Dandelion Art Club får du alltid med en separat skylt som du kan hänga upp bredvid ditt konstverk på väggen. På denna skylt finner du fotografens egna ord om konstverket du köpt. Detta göra att vår limiterade fotokonst tillför ett extra värde till den som betraktar fotot. 

Limiterad fotokonst med en unik historia

Så inreder du ditt hem med limiterad fotokonst

Allt fler svenskar inreder sina hem med limiterad fotokonst - intresset för fotokonst har formligen exploderat på senare år och i takt med det har också utbudet online ökat. Det gör att du säkert kan hitta limiterad fotokonst som du gillar och som passar ihop med den stil som du har i ditt hem.


Tänk igenom i förväg var du tänker placera din limiterade fotokonst i hemmet. På vilken vägg ska den hänga? Blir konsten lagom stor för den väggen? Och vilken ram ska du använda för din konst? Det är frågor du behöver fundera på när du ska handla limiterad fotokonst på nätet. Jobba gärna med kontraster när du inreder med limiterad fotokonst - en färgglad tavla i ett i övrigt avskalat rum kan bli riktigt fint.

Limiterad fotokonst som hänger på en vägg

Se till att du köper en fin och rejäl ram som verkligen pryder verket. Det visar att det är en värdefull tavla du har köpt som du verkligen bryr dig om. Se också till att du inte placerar din tavla i direkt solljus - då finns det risk att bilden bleks med tiden.


Oavsett om du handlat mycket limiterad fotokonst tidigare - eller inte, så önskar vi dig ett varmt lycka till med att köpa fotokonst på webben!

Spana in vår limiterad fotokonst här!