Poster 70x100 - Unika posters till ditt hem!

Är du ute efter en poster i 70x100 har du kommit rätt. Hos oss på Dandelion Art Club hittar du posters i denna storlek. Till skillnad från massproducerade fototryck och posters erbjuder vi dig unik och limiterade poster i både 50x70 och 70x100.

Vill du spana in våra posters får du gärna göra det här!

Vi vill att din poster skall ge dig och den som tittar det där lilla extra och unika. Därför skickar vi även alltid med en skylt med en text som fotografen har skrivit om sitt konstverk. För våra posters är just det...ett konstverk som skall följa dig genom livet. 

Poster 70x100 med en skylt med en bakgrundshistoria

 


När vår up and coming fotografer berättar bakgrunds storyn om varje poster skapar detta en större förståelse och ett större djup om konstverket. Vilket gör att din poster kommer sticka ut och ge ett större värde till den som tittar på konstverket.


Våra unika posters kommer alltid numrerad och med den tillhörande skylten. Vi lägger även till en vit marginal/kant runt varje poster. Bilderna trycks även kvalitativt papper från Hahnemühle, vilket gör att din poster får riktigt bra livslängd och känsla.

Poster 70x100 av högsta kvalité


Ska min poster vara 50x70 eller 70x100? 


Storleken på din poster varierar beroende på vart du skall placera konsten. Fundera först ut vilken vägg din poster skall sitta på. Vill du ha en stor bild eller två mindre bredvid varandra? Eller vill du skapa en fotovägg med massor av posters och fotokonst.

Poster 70x100 eller 50x70

När du bestämt dig är det dags att beställa din poster. Du kan även köpa ramen eller ramarna först för att hänga upp dem på väggen och testa dig fram. Sedan fyller du dem med den poster eller de posters som du gillar.

unik poster 70x100

Posters och fotokonst i 70x100


Snygga posters och fotokonst har blivit allt mer populärt de senaste åren. Snygga posters kan vara ett kostnadseffektivt sätt att fylla dina väggar i ditt hem med konst. Det som däremot är lite tråkigt är att de trycks i begränsad upplaga och det berättas igen bakgrundshistoria om konstverket. Samma sak gäller när det kommer till fotokonst som också blir allt mer populärt. Det vi vill erbjuda här på Dandelion Art Club är noga utvalda posters och fotokonst från up and coming fotografer och som erbjuds i begränsad upplaga.

Posters och fotokonst i 70x100

 


Vi vill att varje poster skall berätta en historia som ger konstverket tyngd och förhöjer upplevelsen för den som tittar på det. 


Vi hoppas att våra posters i 70x100 kommer ge dig mycket glädje genom åren och att de kommer kunna få sitta på någon av dina väggar genom livet. Kanske kan det även vara så att din poster och fotokonst från oss efterfrågas i framtiden i och med den begränsade upplagan och våra up and coming fotografer.

Posters med hög kvalité som följer dig genom livet

 


Om du vill spana in våra posters och fotokonst får du gärna göra det här!