Posters och fotokonst

Allt fler och fler börjar intressera sig för snygga bilder, fotokonst och posters. Att hitta en snygg poster som man verkligen gillar blir bara lättare och lättare då utbudet av fotokonst och posters online ökar hela tiden. 


Idag går det att hitta inspiration på bland annat google, Instagram, Facebook och Pinterest för att sedan lätt kunna bestämma sig och sedan köpa. 


Om du är intresserad av att spana in våra posters och fotokonst online här får du gärna göra det genom att klicka här.


Vi på Dandelion Art Club vill erbjuda dig unika posters och fotokonst från up and coming fotografer. Till varje konstverk får du en separat skylt där fotografen med egna ord berättar om fotografiet. Denna skylt kan du antingen välja att sätta upp bredvid din poster och fotokonst eller så sätter du den bakom tavlan. På detta sätt ges mer värde och tyngd till konstverket. 


Det ger även ett värde till dina gäster som kan läsa på skylten om konstverket du investerat i och det kan bli ett intressant samtalsämne.

Posters och fotokonst som berättar en historia


Unika posters och fotokonst i limiterad upplaga


Till Skillnad från massproducerade konstverk erbjuder vi på Dandelion Art Club unika posters och fotokonst från up and coming fotografer i limiterad upplaga. Vi vill att varje konstverk skall kännas unikt och att du är relativt ensam om att ha det på väggen där hemma. Våra posters och fotokonst skall kännas exklusiva fast till ett överkomligt pris. Vi vill även att det skall finnas möjlighet för ditt konstverk att bli eftertraktat i framtiden då efterfrågan ökar och det endast finns ett fåtal exemplar.

Unika posters och fotokonst i limiterad upplaga


Posters och fotokonst av högkvalité


För att dina posters och fotokonst skall hålla resten av livet är det viktig att de håller en hög kvalité. Därför har vi valt att trycka konstverket på riktig bra papper från Hahnemühle. Detta gör att livslängden på din poster och fotokonst ökar. Din poster och din fotokonst är även tryckt på de bästa skrivarna på marknaden. Vi rekommenderar även att du skaffar en ram till din tavla som har UV-skyddat glas. Vilket gör att konsten inte förstörs lika lätt om det hänger i direkt solljus. Sedan rekommenderar vi dig att inte ha dina poster och fotokonst i direkt solljus hela dagen. Då finns det en risk att de bleknar.

Posters och fotokonst av högstakvalité


Posters och fotokonst som passar tillsammans med din inredning och annan konst

I och med att utbudet av poster och fotokonst ökar hela tiden har du möjlighet att hitta ett konstverk som passar in bland din inredning och din övriga konst. Innna du handlar posters och fotokonst fundera på vilken vägg du vill ha postern och fotokonsten. Ska den passa in med andra tavlor. Ska du göra en fotoväg med massor av olika konstverk eller vill du ha en stor tavla som pryder en hel vägg i ditt vardagsrum. Allt är nämligen möjligt och med utbudet som finns kommer du garanterat hitta något som passar.

Posters och fotokonst som passar tillsammans med din inredning och annan konst

 


Om du vill får du gärna spana in våra posters och vår fotokonst här!