Stora tavlor 100x150

Är du på jakt efter stora tavlor till ditt hem? Då har du kommit rätt! Ja, eller i alla fall om du gillar fotokonst. Hos oss på Dandelion Art Club (DAC) erbjuder vi unik fotokonst som berättar en historia. Här hittar du tavlor i olika storlekar från de lite mindre till de allra största som är 100x150. Du kommer hitta tavlor i denna storlek som både är liggandes och ståendes. Kika runt bland all vår fotokonst för att se om du hittar något som faller dig i smaken :-)

All vår fotokonst hittar du här!

 

stor tavla

Var hittar jag stora tavlor?

Det är en mycket bra fråga. Runt om på nätet hittar du olika webshoppar som erbjuder tavlor i flera olika storlekar. Många erbjuder tavlor i storleken 100x150. Sedan beror det ju på vilken sorts tavla du är ute efter. Är det en stor oljemålning, ett stort foto eller varför inte en stor tavla som är gjord på plexiglas. Här kan det vara en god idé att specificera din sökning för att få mer relevanta sökresultat på google. Det går även att hitta stora tavlor på olika auktionshus så som Bukowskis och Barnebys. Stora tavlor som du är ute efter kanske inte dyker upp lika ofta där men ibland gäller det att ha is i magen för att hitta exakt dem man söker.

var hittar jag stora tavlor

 

Vad är det för speciellt med era stora tavlor? 

Vi erbjuder fotokonst i from utav stora tavlor från up and coming fotografer. All vår fotokonst sälj oftast i begränsad upplaga. Alla tavlor kommer även numrerade och med en tillhörande skylt där fotografen själv berättar storyn bakom fotografiet. Detta skapar exklusivitet till skillnad från massproducerad konst som säljs till höger och vänster. Här får du något unik att hänga på väggen och av hög kvalité. All vår fotokonst trycks nämligen på Hahnemühle och med de bästa skrivarna på marknaden.

Nedan ser du ett exempel på hur skylten ser ut:

Stor tavla med en skylt bredvid som berättar historien

 

Stor tavla till sovrummet

Att inreda sitt sovrum men en stor tavla kan verkligen vara pricken över i:et. Vissa väljer att sätta en stor tavla ovanför sängen vilket kan ge ett ganska maffigt intryck. Andra väljer att sätta en stor tavla på en av sidoväggarna vilket kan vara rätt mysigt att vila blicken på när man ligger där i sängen och drar sig på morgonen. Själv gillar jag att ha en tavla i sovrummet som inger lugn och harmoni. Gärna något landskap eller en miljö bild alternativ något abstrakt. 

 

Stor tavla till vardagsrummet

Om du har en stor ledig vägg i vardagsrummet kan det sitta rätt fint med en riktigt stor tavla som ger rummet karaktär. I vardagsrummet brukar det passa bättre att ta ut svängarna lite. Det kan vara häftigt att ha en stor tavla som fångar betraktarens uppmärksamhet. Här kan både en stor liggandes tavla eller en stor stående tavla passa. Det beror lite på rummets utformning och väggens utseende. 

Stor tavla till vardagsrummetOavsett om du hittar det du söker hos oss eller inte hoppas vi att du hittar en stor tavla i 100x150 som passar till ditt hem. Det är det viktigaste för oss. Om du hittar det du söker hos oss så vill välkomna dig till vår art club. Skulle det vara så att du gillar det som du ser hos oss men att du inte riktigt är redo får du gärna signa upp dig på vårt nyhetsbrev längst ned på sidan. Då kommer vi skicka lite nyheter till dig en gång i månaden max.

Vi ser fram emot att hålla kontakten med dig!

ps glöm inte att spana in våra stora tavlor här!