Tavlor online

Hos oss på Dandelion Art Club kan du köpa unika tavlor online. Till varje tavla får du en skylt som du kan sätta upp bredvid till konstverk om du vill. På denna skylt berättar fotografen historien bakom tavlan. Vi anser att detta ger din tavla en större mening. Dessutom får betraktaren tillgång till en extra dimension när hen står där och tittar på den fina tavlan som du köp online. 

Om du är intresserad får du gärna spana in våra tavlor online här

Tavlor onlineDet är smidigt att köpa tavlor online 

Utbudet för att köpa tavlor växer hela tiden. Idag kan du sura ut på nätet och låta dig inspireras av massor av olika fina tavlor som finns där ute. Vi tycker verkligen att det är superroligt att du har hittat hit när det finns så många andra ställen att köpa tavlor på. Låt mig lite kort berätta varför Dandelion Art Club finns och varför vi älskar det vi håller på med :-). Hela vår grundfilosofi går ut på att hjälpa up and coming fotografer att sprida sina tavlor till fler intresserade människor. Genom att alltid sälja varje tavla i limiterad utgåva om max 50 st, trycka tavlorna på kvalitativt papper och skicka med en skylt som berättar om tavlan erbjuder vi dig en exklusiv känsla och en tillgång till vår art club. 

Du kommer med andra ord vara en viktig pusselbit för att våra fantastiska fotografer skall lyckas med att sprida sina fina tavlor.

Fina tavlor onlineVad ska jag tänka på när jag köper tavlor online? 

Vårt absolut bästa tips är så klart att hitta något som du verkligen gillar. För att öka känslan av exklusivitet är det ju även kul om den tavlan du köper inte finns i allt för många hem. Det är oftast kul att sticka ut och köpa något som ingen annan har. Se även till att tavlan är av riktigt bra kvalité, att den är numrera och med konstnärens namn. Speciellt om tavlan du funderar på att köpa sälja i flera exemplar. Om du ser din tavla som en form av långsiktig investering kan det vara kul att köpa en tavla från en konstnär som har möjlighet att på sikt bli ett etablerat namn. 

fina tavlor online svartvit bild
Lär dig mer om konstnären till tavlan du köper online

Det är oftast väldigt kul att ha koll på konstnären som har skapat tavlan. Se därför till att läsa på lite om konstnären. Vad har konstnären gjort tidigare och vad har konstnären för planer framöver. Följ gärna din konstnär i sociala medier så att du inte missar en vernissage eller utställning. Kanske kommer du hitta en ny spännande konstnär här hos oss på Dandelion Art Club som du kommer kunna följa genom åren.

tavlor online och konstnären

 

Tavlor online som passar mitt hem

När man är ute och letar efter en tavla vill man ju hitta något som passar in i rummet där en är tänkt att hänga. Redan innan kan man prov hänga en ram i den till tänka storeken och fundera över vilka färger som passar till inredningen och väggfärgen. Detta kan bli en kul process. Om du behöver få lite inspiration är alltid Pinterest ett bra medie för att spana på olika inredningar och konstverk. En fördel är ju också om du hittar en tavla som du kan ta med dig på din livsresa och som får hänga på olika väggar i olika hem och hus.

 

Vi hoppas att du verkligen hittar det du söker. Du är mer än välkommen att spana in våra fina tavlor. Kanske finns det någon tavla som tilltalar dig extra mycket!

Spana in våra fina tavlor online här!