Unika posters - här hittar du dem!

Unika posters är kanske inte det lättaste att hitta idag. Ute på internet finns det massor av hemsidor som erbjuder massor av snygga posters men de är inte unika i den bemärkelsen att du kommer vara ensam om den postern i ditt hem. I och med att de trycks upp i obegränsad upplaga så kommer du troligtvis att stöta på dessa posters lite här och var.

Unika posters som förgyller ditt hem

Förbättrad känsla med unika posters

Förbättrad känsla med unika posters

Det kan såklart i många fall kännas helt okey men ibland vill vi ha något på väggen som man är ganska så ensam om och som ger konstverket extra tyngd. Det kanske inte är alltid som man just letar efter en poster utan det kanske är unik fotokonst som är det som man är ute efter.Unika posters som berättar en historia

Hos oss på Dandelion Art Club erbjuder vi unika posters som berättar en historia. Man kan även kalla detta för fotokonst. Vi samarbetar med up and coming fotografer som älskar foto och som vill dela med sig av sina posters i begränsad upplaga till personer som verkligen uppskattar deras konst. Till varje poster kommer en skylt som man kan sätta upp bredvid sin tavla. På denna skylt berättar fotografen bakgrunden till fotot och vad som skedde i ögonblicket som fotot togs. Det är denna historia som ger din unika poster ett större värde. 
Unika posters som berättar en historia

Unika posters i begränsad upplaga

Alla våra posters trycks på mycket fint fotopapper och med de bästa skrivarna. För att våra posters skall vara unika så trycks de alltid upp i en begränsad upplaga om 50 st av varje poster. Dessa posters numreras och signeras på baksidan. 

Unika posters i begränsad upplaga

Unika posters som följer dig hela livet


Vi vill att våra unika posteras skall ses som fotokonst som kan följa med dig resten av livet och du är villig att ta hand om den på ett bra sätt. För att göra detta köp gärna en kvalitativ ram med UV-glas för att skydda den mot att blekna. Tips är att inte hänga din unika poster i direkt solljus.

Unika posters som följer dig genom livet

Up and coming fotografer som erbjuder unika posters


Då vi jobbar med up and coming fotografer finns det även en möjlighet att dessa unika posters blir eftertraktade i framtiden och speciellt när de säljs i begränsad upplaga.

Up and coming fotografer som erbjuder unika posters

Om du vill spana in våra unika posters och vår fotokonst får du gärna klicka här!