Var kan man köpa fina tavlor?

Här hos oss på Dandelion Art Club kan du bland annat hitta fina tavlor till ditt hem eller kontor. Vår bästa rekommendation är att börja titta runt på nätet för att försöka finna det du söker. Det finns mängder av webbshoppar som erbjuder fina tavlor av olika slag.

Hos oss på Dandelion Art Club hittar du unika fina tavlor i begränsad upplaga och av mycket hög kvalité. Om du är intresserad av att titta på våra tavlor får du gärna klicka här!


Vilka fina tavlor man hitta hos oss?

De fina tavlorna som du kan hitta hos oss är i from utav fotokonst. Vi och våra fotografer älskar fotokonst och vill sprida den till så många intresserade som möjligt. Vi på Dandelion Art Club samarbetar som fler olika fantastiska fotografer som är up and coming. Fotokonsten i den fina tavlorna kan vara allt i från personer, människor, platser, saker, miljöer med mera. 

vilka fina tavlor kan man hitta hos er?

 

Vad är det unika med era fina tavlor?  

Alla våra tavlor trycks i en begränsad upplaga om 50 ex per foto. Alla tavlor trycks på högkvalitativt fotopapper från Hahnemühle. Tavlorna trycks av våra lokala partners här i Sverige. Då vi ser varje konstverk som något unikt vill vi även ge det där lilla extra till betraktaren genom att skicka med en separat skylt där fotografen själv berättar om fotokonsten. Detta ger ett större värde till fotokonsten och skapar en exklusivitet. På så sätt får du en extra fin tavla till ditt hem.

Vad gör era fina tavlor så unika?

 

På vilka fler ställen kan man köpa fina tavlor? 

Kanske hittar du det du söker hos oss eller så gör du det inte. Om du inte hittar den fina tavlan som du söker hos oss just idag får du gärna börja prenumerera på vårt nyhetsbrev genom att skrolla längst ner på sidan och fylla i din mejladress. På så vis kommer vi skicka info till dig om nya fotografer som börjar sammarbeta med oss samt info om nya fina tavlor som vi börjar erbjuda. Kanske kan vi möta ditt behov i framtiden?

Annars skulle vi vilja rekommendera följande sidor där du kan hitta fina tavlor:
Fotografiska Museet 
MyNewArt
Wallofart


Fina tavlor till mitt hem

Att fylla sitt hem med fina tavlor är något som gör bostaden mer levande. Hur underbart är det inte att ha fler olika tavlor hängandes runt om hemmet. Tavlor som visar vem du är som person och som förmedlar vad du står för och vem du är som person. Tavlor som ger dina gäster det där lilla extra. Vi tycker själva att det är otroligt roligt att komma hem till människor som gillar konst och går runt och titta på den. Om tavlan även berättar det där lilla ser vi det som en bonus och något som kan starta ett spännande samtal.

Spana gärna in våra fina tavlor här!