OM OSS

UNIK FOTOKONST

Hos oss på Dandelion Art Club erbjuder vi dig meningsfull fotokonst. Detta gör vi genom att varje konstverk kommer med en historia på en separat skylt som du kan sätta upp på väggen bredvid. På detta sätt får våra fotografer berätta bakgrunden kring varje konstverk och på detta sätt skapas en djupare mening. Till skillnad från all massproducerad fotokonst som finns vill vi erbjuda noga utvald fotokonst i begränsad upplaga.

Unik fotokonst med en historia

HISTORIEN BAKOM VARJE FOTOKONST

Vi på Dandelion Art Club vill lyfta fram historien bakom varje konstverk och på detta sätt ger vi din fotokonst en större mening. Till varje konstverk kommer en separat skylt med en historia som du kan sätta upp bredvid på väggen.

VÅRA FOTOGRAFER

Den röda tråden hos oss på Dandelion Art Club är att våra fotografer får lyfta fram fotokonsten genom att berätta historien bakom varje konstverk. Genom varje historia om får vi veta hur fotografen tänker,  om miljön och vad som var så speciellt med fotot hen fångade. Det är även fotografen som bestämmer hur stor upplagan för varje konstverk skall vara och vad priset skall vara samt att de får en större del av vinsten vid försäljningen.

VÅR FOTOKONST

Varje konstverk är printat på papper från Hahnemühle och på de bästa skrivarna på marknaden i en begränsad upplaga. All fotokonst kommer numrerad. Vi erbjuda dig unik fotokonsten som ger dig det där lilla extra.

Fotokonst på kvalitativ papperVI SOM DRIVER DANDELION ART CLUB

Vi heter Ellinor och Philip Otter. Vi har ett stort intresse för kultur och konst av olika slag allt ifrån musik, film, teater, konst och fotokonst såklart. Vi älskar att skapa och vi drivs av att hjälpa andra att flyga. Det är därför vi med hjälp av Dandelion Art Club hjälper up and coming fotografer att sprida sin fotokonst. 
Vi som driver Dandelion Art Club

ÄR DU FOTOGRAF?

Om du är fotograf och skapar unik fotokonst och är intresserad av att vara en del av Dandelion Art Club får du gärna mejla oss på info@dandelionartclub.com eller använda något att formulären på hemsidan. Det hade varit superkul att höra mer om dig och din fotokonst!